🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Νέα εφαρμογή του ErgData

από aasport 17/02/2023 0 Σχόλια Νέα - Ανακοινώσεις,

The Real Time Loop

 

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να κάνετε προπόνηση στο SkiErg σας με έναν φίλο σε άλλη πόλη ή χώρα; Μήπως βγαίνετε για μια βόλτα με το BikeErg σας και απλά θέλετε να δείτε ποιος άλλος κάνει ποδηλασία;

Το Real Time Loop στο ErgData τα κάνει όλα αυτά δυνατά! Χρειάζεστε απλώς ένα erg με ένα PM5 και τη δωρεάν εφαρμογή του Concept2, ErgData, για κωπηλασία, σκι ή ποδηλασία με άλλους σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο σε έναν εικονικό στίβο 1000 μέτρων RowErg, SkiErg ή 2000 μέτρων για το BikeErg.

 

Είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο Real Time Loop στο ErgData:

  1. Μόλις βρεθείτε στο ErgData, κάντε κλικ στο Real Time στην κάτω πλευρά της οθόνης και θα δείτε αμέσως τον στίβο και πόσα άτομα βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε αυτόν.
  2. Κάντε κλικ στο Join Real Time και θα συνδεθείτε!
  3. Ο χρόνος σας στο στίβο θα καταγραφεί ως προπόνηση Just Row (ή Just Ski ή Just Ride) και θα αποθηκευτεί στο Concept2 Online Logbook. 

 

Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του Real Time Loop:

 

Avatars

Η φωτογραφία του προφίλ σας από το  Logbook χρησιμοποιείται ως avatar σας. Εάν δεν έχετε φωτογραφία, θα εμφανιστούν τα αρχικά σας. Μερικοί άνθρωποι έχουν δημιουργήσει γραφικές εικόνες για την εικόνα προφίλ τους. Το avatar σας είναι αυτό που περιγράφεται με έντονο πράσινο. Εάν χρησιμοποιείτε SkiErg ή BikeErg, αυτό θα υποδεικνύεται κάτω από το avatar σας — διαφορετικά θεωρείται πως χρησιμοποιείτε το RowErg.

 

Δύο προβολές

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο προβολών ανά πάσα στιγμή, πατώντας το εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία. Η μία προβολή είναι μια κοντινή προβολή χαμηλής γωνίας που σας επιτρέπει να δείτε τα είδωλα και τις σημαίες των χωρών των ανθρώπων που βρίσκονται πιο κοντά σας και πόσο μακριά βρίσκονται μπροστά ή πίσω. Σε ένα τηλέφωνο, θα εμφανιστούν τα δύο πιο κοντινά avatar. Σε ένα tablet θα δείτε τα τέσσερα πιο κοντινά avatar. Στην παρακάτω εικόνα, +13 μέτρα σημαίνει ότι το άτομο είναι 13 μέτρα μπροστά σας, ο αριθμός 2 δείχνει ότι το άτομο βρίσκεται στον δεύτερο γύρο του και η σημαία δείχνει ότι είναι από τη Μεγάλη Βρετανία.

 

 

Η δεύτερη επιλογή είναι μια όψη ολόκληρου του στίβου των 1000 μέτρων με κουκκίδες που δείχνουν τη θέση των άλλων ανθρώπων εκεί έξω. Δείτε την παρακάτω εικόνα. Οι λευκές κουκκίδες αντιπροσωπεύουν πραγματικούς ανθρώπους. Οι σκούρες μπλε κουκκίδες υποδεικνύουν " ρομπότ ρυθμού – pace bots " με τη σημαία της C2 που ταξιδεύουν με σταθερό ρυθμό που εμφανίζεται στο avatar τους.

 

 

Δεδομένα

Ο στίβος εμφανίζει μεμονωμένα δεδομένα στην αριστερή πλευρά της οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας, της απόστασης, του μέσου ρυθμού και του ρυθμού των κουπιών / πεταλιών/ χεριών, και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης φαίνονται τα συνολικά άτομα στο στίβο, οι συνολικές χώρες που εκπροσωπούνται και των σύνολο των χιλιομέτρων. Κάτω δεξιά σε κάθε avatar, θα δείτε τον τρέχοντα αριθμό γύρου τους.

 

Ρυθμός

Υπάρχουν οκτώ «ρομπότ ρυθμού – pace bots» που κυκλοφορούν στο στίβο, που υποδεικνύονται με σημαίες C2, με τον ρυθμό τους να εμφανίζεται στο avatar τους — έτοιμα να σας δείξουν το ρυθμό προπόνησή σας, αν θέλετε.

 

Κοινότητα

Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις ποιος άλλος είναι εκεί έξω. Μπορεί να αναγνωρίσετε το avatar ή τα αρχικά ενός φίλου ή απλώς να απολαύσετε το να βλέπετε ποιες χώρες αντιπροσωπεύονται και πόσα συνολικά άτομα βρίσκονται στο στίβο.

 

Κίνητρο

Οι πρώτοι χρήστες μάς λένε ότι έχουν κίνητρο να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για να δουν ποιος είναι έξω στο στίβο. Και μετά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν κωπηλασία / σκι / ποδηλασία μέχρι να πιάσουν (ή να τους πιάσουν) άλλους για να δουν από πού είναι. Μας λένε επίσης ότι παρακινούνται από τους κοινούς στόχους να συνεισφέρουν στον συνολικό αριθμό των γύρων και των συμμετεχόντων.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για το Real Time Loop είναι να το δοκιμάσετε! Είναι εύκολο. Αναμένουμε να προσθέσουμε λειτουργίες καθώς συλλέγουμε τα σχόλια των χρηστών.

Γίνε μέρος της διασκέδασης.

Ετικέτες: ErgData Real Time Loop

Αφήστε σχόλιο