🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Concept2 RowErg Κωπηλατικό

Concept2 RowErg Κωπηλατικό

**ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ**

Κάνε την καθημερινότητα, τη διασκέδαση και την άθληση πιο εύκολα χάρη στο Concept2 RowErg*

Συναρμολόγηση για την περιοχή Αττικής με επιβάρυνση 20€ 

Η Concept2 είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που δημιούργησε το αρχικό εργόμετρο κωπηλασίας (ή κωπηλατικό μηχάνημα) το 1981, με στόχο να παρέχει ένα αποτελεσματικό εργαλείο προπόνησης για κωπηλάτες αγώνων. Αυτό το μηχάνημα σύντομα αγαπήθηκε όχι μόνο από τους αθλητές κωπηλασίας αλλά και από άτομα που ασχολούνται με άλλα αθλήματα και γυμναστική, καθώς προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προπόνηση.

Τα Concept2 RowErgs έχουν κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά τους. Είναι γνωστά για την εξαιρετική λειτουργία τους, που αναπαράγει πιστά την κίνηση του κωπηλατή στο νερό, προσφέροντας ένα ρεαλιστικό και αποτελεσματικό περιβάλλον προπόνησης.

Η εταιρεία έχει επίσης κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντας άψογη υποστήριξη μετά την πώληση. Αυτό έχει συμβάλλει στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας που υποστηρίζει και μοιράζεται την αγάπη για το κωπηλατικό μηχάνημα Concept2.

Τα Concept2 RowErgs είναι κατάλληλα τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, καθιστώντας τα προσβάσιμα για όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα οφέλη αυτού του εξαιρετικού μηχανήματος προπόνησης. Με τα 40 χρόνια πείρας και καινοτομίας, η Concept2 έχει διατηρήσει τη θέση της ως ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο της κωπηλασίας και της γυμναστικής.

Το RowErg δε χρειάζεται ρεύμα. Λειτουργεί μόνο με τη δική σας προσπάθεια.


Ποιότητα

Η ποιότητα του κωπηλατικού μηχανήματος RowErg της Concept2 είναι εξαιρετικά υψηλή και το καθιστά ένα από τα κορυφαία κωπηλατικά μηχανήματα στον κόσμο. Είναι το ίδιο μηχάνημα που βρίσκεται στα γυμναστήρια και χρησιμοποιείται από επαγγελματίες κωπηλάτες και αθλητές.

Ο σχεδιασμός του RowErg έχει γίνει έτσι ώστε να λειτουργεί ομαλά και να είναι εύκολο να συντηρείται, επιτρέποντας του να διαρκεί μια ζωή. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του εξασφαλίζει ότι ανεξάρτητα από τον χρόνο χρήσης και την ένταση της προπόνησης, δεν θα παρατηρηθούν φθορές ή μειώσεις στην απόδοση του μηχανήματος. Αυτό καθιστά το RowErg αξιόπιστο και ανθεκτικό στην καθημερινή και εντατική χρήση.

Η εταιρεία Concept2 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την άψογη υποστήριξη μετά την πώληση. Η επιβεβαίωση αυτού μπορεί να γίνει μέσα από τον παρατεταμένο χρόνο που τα κωπηλατικά μηχανήματα της Concept2 βρίσκονται σε λειτουργία σε κωπηλατικούς ομίλους και γυμναστήρια.

Αγοράζοντας το RowErg, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για προβλήματα ή επισκευές, παρά μόνο για να λάβετε συμβουλές σχετικά με προγράμματα γυμναστικής και αξιοποίησης του μηχανήματος.


Αίσθηση της κίνησης

Το RowErg λειτουργεί με βάση την αρχή της αντίστασης του αέρα, και αυτό το χαρακτηριστικό του προσδίδει μια τέλεια εξομοίωση της κωπηλατικής κίνησης στο νερό. Η ροή του αέρα συνδυάζεται με την κίνηση του κωπηλάτη, παρέχοντας μια ομαλή αίσθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Επιπλέον, η φτερωτή του RowErg είναι βαθμονομημένη, που σημαίνει ότι μπορεί να ρυθμιστεί για να προσαρμοστεί στην αντίσταση που προσφέρει κατά την κίνηση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν το επίπεδο δυσκολίας που τους ταιριάζει καλύτερα. Όσο περισσότερη δύναμη ασκείται κατά την κίνηση, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση παρέχει το μηχάνημα, και αυτό είναι ακριβώς όπως στην κωπηλασία στο νερό.

Αυτό το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό καθιστά το RowErg κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών και φυσικών δυνατοτήτων. Επιτρέπει την προσαρμογή προγραμμάτων προπόνησης ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε ατόμου. Αυτή η ευελιξία καθιστά το RowErg ένα εξαιρετικό εργαλείο για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να ενισχύσουν τη μυϊκή τους δύναμη ή απλά να απολαύσουν μια αποτελεσματική προπόνηση για το γενικό καλό της υγείας τους.


Μόνιτορ απόδοσης ΡΜ5

Το μόνιτορ απόδοσης ΡΜ5 είναι ένας από τους κύριους λόγους που συμβάλλουν στην επιτυχία του Concept2 RowErg. Αυτό το προηγμένο μόνιτορ παρέχει υψηλό επίπεδο ακρίβειας δεδομένων, παρέχοντας πλούσιες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της προπόνησής σας.

Τα δεδομένα που παρέχονται από το RowErg με το μόνιτορ ΡΜ5 είναι ίδια για όλα τα μηχανήματα RowErg, επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε την απόδοσή σας με αυτήν άλλων χρηστών από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Concept Ranking, που είναι η παγκόσμια κατάταξη των χρηστών του Concept2, και να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με άλλους.

To ΡΜ5 μετρά την απόδοσή σας σε χρόνο/500μ, θερμίδες και watts, παρέχοντας έτσι πολλές πληροφορίες για την προπόνησή σας. Επιπλέον, διαθέτει πολλαπλές οθόνες ανάλυσης και δυνατότητες ρύθμισης προπονήσεων, προσφέροντας προσαρμογή στις ανάγκες και τους στόχους κάθε ατόμου.

Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα επικοινωνίας με το κινητό σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με διάφορες εφαρμογές προπόνησης που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την πρόοδό σας, να λάβετε συμβουλές και προπονητικά προγράμματα, και να διατηρείτε το κίνητρο για την προπόνησή σας.

Συνολικά, το μόνιτορ ΡΜ5 συμβάλλει στη βελτίωση της προπόνησης και την ενίσχυση της εμπειρίας σας με το Concept2 RowErg. Παρέχει τη δυνατότητα για προσαρμοσμένες προπονητικές επιλογές, συνεκτιμά την πρόοδό σας και διατηρεί το ενδιαφέρον και το κίνητρο σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 Περισσότερα εδώ


Τι περιλαμβάνει η αγορά του:

·         Device Holder

·         Εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά

·         Εγχειρίδιο χρήσης με προπονήσεις και πολλές πληροφορίες στα Ελληνικά

·         Γρήγορο οδηγό χρήσης για το ΡΜ5 στα Αγγλικά και Ελληνικά

·         Εργαλεία και εικονογραφημένες οδηγίες συναρμολόγησης

·         Μόνιτορ ΡΜ5

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα (δείτε λεπτομέρειες στους όρους μεταφορικών

Διαστάσεις

Συναρμολογημένο

•    Μήκος:                         244cm

•    Μέγιστο πλάτος:        61cm

•    Ύψος καθίσματος:     36cm

•    Βάρος:                           26 κιλά

Αποσυναρμολογημένο

 64.5cm X 83.8cm X 137.2cm

Μέγιστο βάρος χρήστη 220 κιλά

Εγγύηση:

Το  Concept2 RowErg καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών για τα κινητά και ηλεκτρονικά μέρη του και πέντε έτη για όλα τα υπόλοιπα. Δείτε τις λεπτομέρειες

Δείτε και τους όρους ενοικίασης

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της Concept2 Ergdata

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

 

Κατεβάστε από εδώ τις οδηγίες Συντήρησης

Κατεβάστε από εδώ το προσπέκτους

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορίες διαθεσιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 4829974

  • Κωδικός Προϊόντος: 2712C
  • Διαθεσιμότητα: 7
  • 1.390,00€

Ετικέτες: concept2, rowerg, κωπηλατικό, εργόμετρα Κωπηλατικό, Εργόμετρα, κωπηλατική μηχανή

Το RowErg Floor Mat είναι φτιαγμένο από παχύ συνθετικό γομώδες υλικό ( 4,5mm PVC) με διαστάσεις 250..
70,00€
Ιδανικό αφρώδες μαξιλαράκι για να διευκολύνει όσους δεν αισθάνονται καλά στο κάθισμα του εργομέτρου..
20,00€
Λάδι λίπανσης για την αλυσίδα του εργομέτρου και των άλλων μερών.Min : Συσκευασία 125ml. Max : ..
4,00€
To Polar H9 Heart Rate Sensor είναι μια αξιόπιστη ζώνη-παλμογράφος, υψηλής ποιότητας, ιδανική για κ..
69,90€
Concept2 Tall Legs Retrofit Kit Κατόπιν παραγγελίας
Το κιτ μετατροπής ψηλών ποδιών περιλαμβάνει ένα σύνολο εμπρός και πίσω ποδιών που αλλάζουν το ύψος ..
279,00€
**ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ**Συναρμολόγηση για την περιοχή Αττικής με επιβάρυνση 25€&..
1.230,00€