🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

BikeErg το στατικό ποδήλατο με σούπερ αποδόσεις

από aasport 21/05/2020 0 Σχόλια Νέα - Ανακοινώσεις,

Η Concept2 έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για την ακρίβεια και τη συνέπεια των οθόνων απόδοσης ΡΜ των εργομέτρων της.

 

Στο RowErg και στο SkiErg αυτό επιτυγχάνεται από τη μέτρηση της μείωσης των στροφών της φτερωτής (run-down) κατά τη διάρκεια της επαναφοράς (time-off) ανά κάθε κουπιά.

Με απλά λόγια, αυτό εξισορροπεί τυχόν μεταβλητές στην ατμοσφαιρική πίεση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει τη βαθμονόμηση.

 

Τα στατικά ποδήλατα όμως δεν έχουν ούτε περίοδο επαναφοράς (time-off) ούτε μείωση στροφών (run-down) λόγω της συνεχόμενης προσπάθειας.

 

 

Για να εξασφαλιστεί η τέλεια σύγκριση από ποδήλατο σε ποδήλατο, η Concept2 έπρεπε να επανεξετάσει πλήρως την προσέγγιση.

 

Το BikeErg χρησιμοποιεί αισθητήρες θερμοκρασίας και πίεσης αέρα μέσα στο περίβλημα της φτερωτής καθώς και αισθητήρες για να προσδιορίσει τη γωνία του μοχλού αντίστασης (Damper) - ένα πολύ πιο περίπλοκο σύστημα που χρειάστηκε περισσότερο από δύο χρόνια για να τελειοποιηθεί, αλλά ένα που εξασφαλίζει την ακρίβεια και τη συνέπεια του εμπορικού σήματος της Concept2 από μηχανή σε μηχανή.

 

Το BikeErg σας παρέχει τις ακριβέστερες μετρήσεις και για το λόγο αυτό μπορούνε να δημιουργηθούνε Παγκόσμια Ρεκόρ συγκριτικά με χρόνους σε όλα τα ύψη και μήκη του κόσμου

Αφήστε σχόλιο