🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Οφέλη του φουσκωτού SUP

από aasport 24/04/2018 0 Σχόλια Νέα - Ανακοινώσεις,

Το Stand up paddle boarding είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Γυμνάζει σχεδόν κάθε μυ του σώματος και παρέχει μια διασκεδαστική προπόνηση σε ένα φυσικό και όμορφο περιβάλλον όπως η θάλασσα Το φουσκωτό SUP κερδίζει συνέχεια στη δημοτικότητα και εξαπλώνεται απίστευτα γρήγορα λόγω των παρακάτω βασικών λόγων.

 

 

Πέντε βασικά οφέλη των φουσκωτών SUP

 

1. Είναι πολύ συμπαγές και βολικό.

Μπορεί να μεταφερθεί στην ειδική τσάντα μεταφοράς στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ή ακόμα και να μεταφερθεί στην πλάτη μας την ώρα που ποδηλατούμε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί σε ένα μικρό χώρο, όπως σε ένα ντουλάπι. Αυτό είναι ιδανικό για εκείνους που ζουν σε διαμερίσματα ή που δεν θέλουν να ασχοληθούν με την αποθήκευση μιας μεγάλης σταθερής σανίδας.

 

2. Είναι ελαφρύ.

Η πλειοψηφία των φουσκωτών SUP μπορεί εύκολα να μεταφερθεί από ένα άτομο που χρησιμοποιεί μόνο το ένα χέρι του. Για το λόγο αυτό είναι πολύ εύκολο να το πάρετε οπουδήποτε. Διαφέρουν σε βάρος, αλλά ανάλογα με το μέγεθος και την κατασκευή μπορούν να ζυγίζουν από 7 κιλά. έως 15 κιλά. Τα περισσότερα έρχονται με τσάντα μεταφοράς σακιδίων. Ορισμένες τσάντες είναι καλύτερες από άλλες και υπάρχουν και μερικές με ειδικούς τροχούς και μπορούν να κυλιούνται σαν μια βαλίτσα .

 

3. Είναι άκαμπτο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ έκπληκτοι για το πόσο σκληρό είναι ένα φουσκωτό SUP όταν φουσκώνετε στο ιδανικό επίπεδο PSI (συνήθως 15). Ακόμα κι αν είναι πολύ άκαμπτο και ισχυρό, δεν τραυματίζεστε όταν πέφτετε απότομα επάνω του. Παρέχει επίσης μια ωραία μαλακή επιφάνεια για να κάνετε stretches ή γιόγκα.

 

4. Είναι ανθεκτικό και δυνατό.

Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο ανθεκτικό είναι το SUP. Είναι σχεδόν άφθαρτο και απολύτως ασφαλές. Φυσικά ατυχήματα και διαρροές μπορούν να συμβούν, αλλά αν είστε προσεκτικοί και δεν ρίχνετε το SUP σας σε βράχια ή άλλα αιχμηρά μέρη τότε θα κρατήσει πάρα πολύ. Έχουν ακουστεί για μερικά SUP που διαρρέουν από τις αδύναμες ραφές όπου η κόλλα χωρίζεται, αλλά σε γενικές γραμμές, αν έχετε μια καλή ποιότητα SUP δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Απλώς φροντίστε το σωστά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

 

5. Είναι ευπροσάρμοστο.

Η βιομηχανία φουσκωτών SUP αναπτύσσεται γρήγορα και συνεπώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι σανίδων διαθέσιμοι από όλα τα επίπεδα SUP's που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε τύπο νερού για γρήγορες εκδρομές, σε αγώνες με ήρεμο νερό και surf paddle . Ανεξάρτητα από το είδος του σκάφους που επιλέγετε (εκτός αν επιλέξετε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα αγώνα) είναι αρκετά ευέλικτο που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε άτομο οποιασδήποτε ηλικίας.

Πολλά ISUP είναι πάχους 10 cm καθιστώντας τα αρκετά σταθερά. Είναι υπέροχα για κωπηλασία με παιδιά καθώς και σκύλους. Είναι σίγουρα κάτι που ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει και να μπορεί να χρησιμοποιήσει σε λίμνες, ποτάμια, καθώς και στην ανοικτή θάλασσα και να κάνει σερφ. Με απλά λόγια είναι φοβερό!

 

Τα μειονεκτήματα

Υπάρχει ένα κύριο μειoνέκτημα που συνδέεται με ένα φουσκωτό SUP. Φυσικά θα πρέπει να κάνετε λίγη δουλειά για να το φουσκώσετε. Ωστόσο, μην αφήσετε να σας αποτρέψει. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να φουσκώσουν σε περίπου 5-8 λεπτά με μια αντλία χεριών και δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Για να γίνει η διαδικασία λίγο πιο εύκολη υπάρχουν επίσης ηλεκτρικές αντλίες που θα κάνουν τη δουλειά σε 5 λεπτά χωρίς να χρειάζεται να ιδρώσετε.

 

Επιλέγοντας το SUP σας

Πρώτα θα πρέπει να γνωρίζουμε το βάρος μας για να πάρουμε το σωστό μέγεθος

Δεύτερον να ξέρουμε τι θα κάνουμε με αυτό (βόλτα, αγώνες, γιόγκα ή surf)

Τρίτον να έχει τη δυνατότητα μετατροπής του σε καγιάκ για εναλλακτική γυμναστική

Τέταρτον να είναι σχετικά ελαφρύ για εύκολη μεταφορά

Αφήστε σχόλιο