🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Πρόγραμμα 4 εβδομάδων για τα 2000μ

από aasport 12/01/2024 0 Σχόλια Αγώνες,Κωπηλατικά,

 

Μόλις κυκλοφόρησε η ταινία The Boys in the Boat και αν την είδες, σίγουρα θα θες να κάνεις κωπηλασία. Όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να έχεις πρόσβαση σε μια κωπηλατική βάρκα. Με το Concept2 RowErg γίνεται σίγουρα πιο εύκολο καθώς προσμοιάζει την κωπηλατική κίνηση στο νερό, στο σπίτι σου!

 

Στους Ολυμπιακούς αγώνες η απόσταση που διανύει ένας κωπηλάτης είναι 2000μ. Αυτήν η απόσταση χρησιμοποιείται και στην κωπηλασία εσωτερικού χώρου, καθώς και στους αγώνες Indoor Rowing.

 

Σου φαίνεται δύσκολο; Τώρα μπορείς και εσύ να κωπηλατήσεις αυτή την απόσταση ακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων της Concept2. Εάν είσαι αρχάριος το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την αντοχή σου, και εάν είσαι πιο έμπειρος θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το χρόνο σου στα 2000μ. Ίσως έτσι δηλώσεις συμμετοχή στους επόμενους αγώνες Indoor Rowing.

 

Τα βήματα για να προετοιμαστείς για τα 2000μ είναι πολύ απλά:

  1. Βρες ένα Concept RowErg. Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος φίλος σου, μπορείς να βρεις μέσω του Concept2 Ergs Finder που αναφέρει τα γυμναστήρια που διαθέτουν την κωπηλατική Concept2.
  2. Φτιάξε τεχνική. Μπορεί να σε τσεκάρει ένας γυμναστής κοντά σου, αλλιώς βγάλε βίντεο τον εαυτό σου και σύγκρινέ το με το βίντεο μας που δείχνει την σωστή τεχνική.
  3. Ξεκίνα προπόνηση. Κατέβασε το προπονητικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων σχεδιασμένο να σε προετοιμάσει για αγώνα 2000 μέτρων.

Καλή τύχη στις προπονήσεις σου. Εάν θες να κάνεις προπόνηση με την Concept2 κάθε μέρα, μπες στο Instagram και τσέκαρε κάθε μέρα τo story για την προπόνηση της ημέρας.

 

Αφήστε σχόλιο