Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Γνωρίστε το Ergathlon

από aasport 10/06/2020 0 Σχόλια Νέα - Ανακοινώσεις,

Διασκεδάστε γυμναζόμενοι με το Ergathlon χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά μηχανήματα της Concept2, το SkiErg – το BikeErg - το RowErg! Τα πρωτοπόρα μόνιτορ ΡΜ5 που διαθέτουν τα εργόμετρα συνδέονται μεταξύ τους για να σας προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη άσκηση.

 

Με το Ergathlon, μπορείτε να συνδέσετε έως και τρία διαφορετικά Concept2 ergs σε μία προπόνηση. Καθώς μεταβαίνετε από το ένα στο άλλο, τα αποτελέσματα συνδυάζονται για να σας δώσουν τον τελικό χρόνο. Ο χρόνος μετάβασης μετράει στο συνολικό χρόνο! Μπορείτε να ενώσετε τις οθόνες ασύρματα  ή  με καλώδια Ethernet για καλύτερη συνδεσιμότητα.  Συνιστούμε τη χρήση καλωδίων εάν οποιοδήποτε από τα PM5 έχει εντελώς ασημί λογότυπο (έκδοση 1 PM5) ή δεν έχει γίνει αναβάθμιση του λογισμικού. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε καλώδια εάν κάνετε περισσότερα από ένα Ergathlon στο ίδιο δωμάτιο.

 

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Ergathlon:

 

1. Για να προσθέσετε Ergathlon στο PM5 σας, αναβαθμίστε το λογισμικό του.

 

2. Αφού ενημερώσετε το λογισμικό, μεταβείτε στο erg που θέλετε να ξεκινήσετε και επιλέξτε Select Workout > New Workout > Special > Ergathlon > Create Ergathlon.

 

3. Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες προ-προγραμματισμένες επιλογές:

  >  Super Sprint: 500m σκι, 1000m ποδήλατο, 500m κωπηλατικό

   > Sprint: 2000m σκι, 4000m ποδήλατο, 2000m κωπηλατικό

   > Middle Distance: 5000μ σκι, 10.000μ ποδήλατο, 5000μ κωπηλατικό

    > Endurance: 10.000 μέτρα σκι, 20.000 μέτρα ποδήλατο, 10.000 μέτρα κωπηλατικό

 

4. Μεταβείτε στο επόμενο erg που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στην οθόνη επιλέξτε Games > More Games > Ergathlon,, και στη συνέχεια επιλέξτε Join Ergathlon. Εάν έχετε τρίτο μηχάνημα, επαναλάβετε αυτό το βήμα ξανά. Μόλις ρυθμίσετε τα ergs σας, επιστρέψτε στο πρώτο και πατήστε Start Ergathlon. Ξεκινάτε!

 

 

Η σειρά των μηχανημάτων με τα οποία ολοκληρώνετε το Ergathlon εξαρτάται από εσάς, αλλά πρέπει να ακολουθήσετε τη σειρά με την οποία τα ρυθμίσατε. Για παράδειγμα, εάν ρυθμίσετε πρώτα το Ergathlon στο SkiErg PM5, ακολουθούμενο από το BikeErg PM5 και μετά το RowErg PM5, θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάθε σκέλος με αυτήν τη σειρά.

 

Μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα Ergathlon με δύο μόνο μηχανήματα, ή μπορείτε να κάνετε "κωπηλασία, ποδηλασία, κωπηλασία" κ.λπ., εάν θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάθε μηχανή μόνο μία φορά, οπότε αν θέλετε να κάνετε " κωπηλασία, ποδηλασία, κωπηλασία ", θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά εργόμετρα κωπηλασίας (RowErg). Ωστόσο, για σκοπούς κατάταξης, πρέπει να ολοκληρώσετε το Ergathlon χρησιμοποιώντας ένα erg κάθε τύπου.

 

Όταν τελειώσετε, το πρώτο erg θα εμφανίσει τα αποτελέσματά σας για κάθε σκέλος και τον συνολικό χρόνο Ergathlon, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μετάβασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ergathlon με τη δωρεάν εφαρμογή ErgData, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά των αποτελεσμάτων σας στο Online LogBook Concept2 σας. Απλά πρέπει να συνδέσετε το ErgData στην πρώτη οθόνη στην οποία ρυθμίζετε το Ergathlon. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα αποτελέσματα Ergathlon χρησιμοποιώντας ένα USB stick και το Concept2 Utility έκδοση 7.09 ή μεταγενέστερη.

 

Ξεκινήσαμε επίσης την κατάταξη του Ergathlon, οπότε μόλις ολοκληρώσετε το πρώτο σας, βεβαιωθείτε ότι το ανεβάσατε στο ημερολόγιο Ranking και γίνατε από τους πρώτους που κατατάχθηκαν!

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ για περισσότερες λεπτομέρειες

Αφήστε σχόλιο