🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

ErgData: Πέντε τρόποι χρήσης των Favorites

από aasport 08/12/2022 0 Σχόλια Κωπηλατικά,

Η δωρεάν εφαρμογή ErgData διευκολύνει τον ορισμό μιας προπόνησης ως "Favorite" και τη γρήγορη ρύθμιση της την επόμενη φορά. Απλώς κάντε κλικ στο αστέρι επάνω δεξιά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όταν ρυθμίσετε για πρώτη φορά την προπόνηση—ή μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε προπόνηση από το ημερολόγιο και να την κάνετε Favorite. Μόλις έχετε μια προπόνηση στη λίστα αγαπημένων σας, μπορείτε να τη ρυθμίσετε γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού!

 

Πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτή η δυνατότητα για εσάς; Συγκεντρώσαμε τους πέντε αγαπημένους μας τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Favorite!

  1. Το προφανές:  Έχετε μερικές προπονήσεις, επομένως προσθέστε τις στα Favorites την πρώτη φορά που τις ρυθμίζετε στο ErgData. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.
  2. Εάν υπάρχει μια περίπλοκη προπόνηση που θέλετε να κάνετε ξανά, είναι ακόμη πιο πολύτιμο να την κάνετε Favorite, γιατί θα σας εξοικονομήσει ακόμα περισσότερο χρόνο εγκατάστασης. Οι  διαλειμματικές προπονήσεις, οι οποίες είναι οι πιο περίπλοκες στη ρύθμιση, είναι εξαιρετικοί υποψήφιοι για τα Favorite.
  3. WODs > Favorites Η προπόνηση της ημέρας (WOD) προσφέρεται κάθε μέρα στο ErgData και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέρουσες προπονήσεις. Αν κάνεις το WOD και το απολαμβάνεις, κάνε το Favorite.
  4. Ίσως το WOD σας φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά δεν έχετε χρόνο να το κάνετε εκείνη τη μέρα. Αποθηκεύστε το ως Favorite για να το κάνετε άλλη μέρα.
  5. Η επανάληψη μιας προπόνησης κάθε λίγες εβδομάδες ή μήνες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιολογήσετε την πρόοδό σας στη φυσική σας κατάσταση. Ορίστε τις προτιμώμενες δοκιμαστικές προπονήσεις σας ως Favorite, ώστε να είναι εύκολο να επαναληφθούν.

Ένα άλλο διασκεδαστικό γεγονός - ονομάστε τις αγαπημένες σας προπονήσεις! Μόλις δημιουργήσετε την προπόνηση, πατήστε το αστέρι και θα εμφανιστεί ένα πεδίο για το "Name ". Εάν δημιουργήσατε την προπόνηση στο παρελθόν, δεν είναι πολύ αργά για να προσθέσετε ένα όνομα. Επιλέξτε την προπόνηση από τη λίστα των Favorites σας πατώντας πάνω της και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πεδίο "Name" όπου μπορείτε να εισαγάγετε ένα όνομα για την προπόνηση. Θα εμφανιστεί με αυτό το όνομα την επόμενη φορά που θα δείτε τη λίστα Favoritesσας.

Αφήστε σχόλιο