🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Expedition HV SeaBird

Κατόπιν παραγγελίας Expedition HV SeaBird

Το SeaBird Expedition HV είναι ένα θαλάσσιο καγιάκ σχεδιασμένο για άνεση, ευελιξία και εξορμήσεις. Εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά αυτού του καγιάκ:

Ευρύχωρο και Άνετο: Το Expedition HV είναι γνωστό για το υψηλό του όγκο, προσφέροντας αρκετό χώρο τόσο για μακρινά ταξίδια όσο και για παράκτιες εξορμήσεις. Διαθέτει ένα άνετο και ευρύχωρο κόκπιτ, κάνοντας πιο εύκολη την είσοδο και την έξοδο.

Υλικό: Το καγιάκ κατασκευάζεται από HDPE (υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο) με τρεις στρώσεις σε μορφή σάντουιτσ, ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή καγιακ. Αυτό εξασφαλίζει την μακροζωία του καγιάκ και την ικανότητά του να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες. 

             


Ιδανικό για Μακρινά Ταξίδια: Αυτό το καγιάκ είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μακρινές εξορμήσεις λόγω των ευρύχωρων αποθηκευτικών χώρων του, που μπορούν να φιλοξενήσουν όλο τον εξοπλισμό και τα εφόδια που χρειάζονται για μακροχρόνιες αποστολές.

Χωρητικότητα Βάρους: Σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί αναβάτες με βάρος 75kg και πάνω, καθιστώντας το κατάλληλο για μεγαλύτερους κωπηλάτες ή όσους χρειάζονται επιπλέον χώρο για εξοπλισμό και εφόδια.

Κλασικό Σχήμα Σουηδικού Στυλ: Το Expedition HV συνδυάζει ένα κλασικό σχήμα σκαφών καγιάκ Σουηδικού στυλ, με το πιο φαρδύ τμήμα του να βρίσκεται πίσω από το κόκπιτ. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει αποδοτική κίνηση του κουπιού κοντά στο καγιάκ, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την σταθερότητα.

Μεγάλη Ακτίνα Επαφής με το Νερό: Η μεγάλη ακτίνα επαφής με το νερό του καγιάκ συμβάλλει σε γρήγορη και σταθερή κίνηση προς τα εμπρός, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως ανώμαλη θάλασσα και ισχυροί άνεμοι.

Αδιάβροχα Καπάκια: Διαθέτει τέσσερα αδιάβροχα καπάκια - δύο μεγαλύτερα για την αποθήκευση φορτίου και δύο μικρότερα για αντικείμενα όπως τρόφιμα και ρούχα που χρειάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Καθημερινό Καπάκι : Υπάρχει ένα αδιάβροχο καπάκι μπροστά από το κόκπιτ, για εύκολη πρόσβαση σε αντικείμενα όπως μπουκάλια νερού ή φωτογραφικές μηχανές χωρίς την ανάγκη να φτάσετε κάτω από την προστατευτική επένδυση.

Σημεία Στερέωσης Εξοπλισμού: Το Expedition HV είναι εξοπλισμένο με σχοινιά και βρόγχους μπροστά και πίσω από το κόκπιτ, προσφέροντας χώρο για την ασφαλή στερέωση εξοπλισμού όπως ανταλλακτικά κουπιά, καλάμια ψαρέματος και δοχεία νερού.

Άνετη Θέση Καθίσματος: Το καγιάκ προσφέρει άνετη διάταξη καθίσματος με αναπαυτικά καθίσματα και ρυθμιζόμενες υποστηρίξεις για τα πόδια. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύγχρονο σύστημα ρύθμισης της πλάτης που μπορεί να ρυθμιστεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της κωπηλασίας.

Σύστημα Πηδαλιούχησης: Το Expedition HV είναι εξοπλισμένο με σύστημα πηδαλιούχησης, βελτιώνοντας τον έλεγχο και την αποτελεσματικότητα κατά την κωπηλασία.

Ποιότητα σε Μέτρια Τιμή: Περιγράφεται ως ένα καγιάκ θαλάσσης υψηλής ποιότητας που προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για μια ευρεία γκάμα θαλάσσιων κωπηλατών.Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορίες διαθεσιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 4829974

  • Κωδικός Προϊόντος: expedition_hv
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 1.650,00€

Ετικέτες: Seabird Kayak

Τα κουπιά SeaBird Eidsfjord 2 τεμαχίων είναι διαθέσιμα με πλαστικές κουτάλες και στέλεχος από αλουμί..
85,00€
Seabird Designs Paddle Float Σάκος Επίπλευσης Κατόπιν παραγγελίας
Προσαρμόζεται στην άκρη του κουπιού, δημιουργώντας στήριγμα ώστε να επανέλθετε εύκολα και με ασφάλει..
35,00€
Ειδικό ελαστικό κορδόνι για να δέσουμε το κουπί με το καγιάκ και να εξασφαλίσουμε το κράτημα του καγ..
25,00€
Ποδιά που εξασφαλίζει τη προστασία μας από το κρύο και το νερό. Εφαρμόζει τέλεια στο καγιάκ και στη ..
75,00€