🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Concept2 Dynamic Κωπηλατικό

Κατόπιν παραγγελίας Concept2 Dynamic Κωπηλατικό

Κάνε την καθημερινότητα, τη διασκέδαση και την άθληση πιο εύκολα χάρη στο Concept2 Indoor Rower

Το νέο  εργόμετρο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις ανάγκες των αθλητών της κωπηλασίας και τους λάτρεις της ρεαλιστικής κωπηλατικής κίνησης. Η διαφορά του ανάμεσα στo μοντέλo RowErg είναι ότι η κίνηση γίνεται από τα  υποπόδια και όχι τόσο από το κάθισμα το οποίο κινείται ελάχιστα.

Το RowErg δε χρειάζεται ρεύμα. Λειτουργεί μόνο με τη δική σας προσπάθεια.

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Συναρμολόγηση στην περιοχή Αττικής με επιβάρυνση 35€

Το Concept2 Dynamic προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τους αθλητές και τους χρήστες που αναζητούν ένα προηγμένο εργαλείο κωπηλασίας. Ανάμεσα στα κύρια πλεονεκτήματα του Concept2 Dynamic συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

  • Φυσική και ρεαλιστική κίνηση: Η σχεδίαση του Dynamic μιμείται την κίνηση της κωπηλασίας στο νερό, προσφέροντας μια πιο φυσική και ρεαλιστική εμπειρία σε σύγκριση με τα συμβατικά εργαλεία κωπηλασίας.
  • Προπόνηση τεχνικής: Η δυνατότητα εύρους κίνησης των χεριών στο Dynamic επιτρέπει στους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους και να ενισχύσουν τη μυϊκή ισορροπία στην κωπηλασία.
  • Συνολική ενδυνάμωση: Οι κινήσεις του Dynamic απαιτούν συμμετοχή από διάφορες μυϊκές ομάδες, όπως οι μύες της πλάτης, των ώμων, των κοιλιακών και των ποδιών,καθιστώντας το ένα πλήρες εργαλείο για συνολική ενδυνάμωση και ανάπτυξη της αντοχής.
  • Ελάχιστη πίεση στις αρθρώσεις: Επειδή το Dynamic επιτρέπει μια φυσική και ομαλή κίνηση, μειώνεται η πίεση στις αρθρώσεις σε σύγκριση με άλλες μορφές άσκησης.
  • Ευελιξία: : Το Concept2 Dynamic είναι σχετικά πιο μικρό και ελαφρύ από άλλα εργαλεία κωπηλασίας, κάνοντάς το πιο εύκολο στη μετακίνηση και την αποθήκευση.
  • Προηγμένη τεχνολογία: Το Dynamic παρέχει πλούσιες πληροφορίες για την πρόοδο και την απόδοση του χρήστη, όπως χρόνος, απόσταση, ένταση κ.λπ., γεγονός που κάνει την προπόνηση πιο αποτελεσματική και διασκεδαστική.

Αυτά είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του Concept2 Dynamic. Ως συνολικό εργαλείο κωπηλασίας, το Dynamic είναι ιδανικό για τους λάτρεις της κωπηλασίας που αναζητούν μια πιο ρεαλιστική και αποτελεσματική εμπειρία προπόνησης.

Διαστάσεις: Μήκος 193 εκ. - Πλάτος 61,5 εκ. - Ύψος  84,5 εκ. (στο μόνιτορ) - Βάρος 42 κιλά
Μόνιτορ απόδοσης ΡΜ5

Το μόνιτορ απόδοσης ΡΜ5 είναι ένας από τους κύριους λόγους που συμβάλλουν στην επιτυχία του Concept2 RowErg. Αυτό το προηγμένο μόνιτορ παρέχει υψηλό επίπεδο ακρίβειας δεδομένων, παρέχοντας πλούσιες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της προπόνησής σας.

Τα δεδομένα που παρέχονται από το RowErg με το μόνιτορ ΡΜ5 είναι ίδια για όλα τα μηχανήματα RowErg, επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε την απόδοσή σας με αυτήν άλλων χρηστών από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Concept Ranking, που είναι η παγκόσμια κατάταξη των χρηστών του Concept2, και να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με άλλους.

To ΡΜ5 μετρά την απόδοσή σας σε χρόνο/500μ, θερμίδες και watts, παρέχοντας έτσι πολλές πληροφορίες για την προπόνησή σας. Επιπλέον, διαθέτει πολλαπλές οθόνες ανάλυσης και δυνατότητες ρύθμισης προπονήσεων, προσφέροντας προσαρμογή στις ανάγκες και τους στόχους κάθε ατόμου.

Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα επικοινωνίας με το κινητό σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με διάφορες εφαρμογές προπόνησης που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την πρόοδό σας, να λάβετε συμβουλές και προπονητικά προγράμματα, και να διατηρείτε το κίνητρο για την προπόνησή σας.

Συνολικά, το μόνιτορ ΡΜ5 συμβάλλει στη βελτίωση της προπόνησης και την ενίσχυση της εμπειρίας σας με το Concept2 RowErg. Παρέχει τη δυνατότητα για προσαρμοσμένες προπονητικές επιλογές, συνεκτιμά την πρόοδό σας και διατηρεί το ενδιαφέρον και το κίνητρο σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

 Περισσότερα εδώ

Εγγύηση: 5 χρόνια στα σταθερά μέρη και 2 στα ηλεκτρονικά και στα κινούμενα μέρη. Δείτε τις λεπτομέρειες

Με την αγορά του RowErg λαμβάνετε στο email σας το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης του στα Ελληνικά με πολλές επιλογές για τις προπονήσεις σας και πολλές χρήσιμες πληροφορίες (55 σελίδες).Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της Concept2 Ergdata 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορίες διαθεσιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 4829974

  • Κωδικός Προϊόντος: C2714
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 1.900,00€

Ετικέτες: concept2, dynamic, κωπηλατικό, όργανα, γυμναστικής Κωπηλατικό, Όργανα, Γυμναστικής

Το RowErg Floor Mat είναι φτιαγμένο από παχύ συνθετικό γομώδες υλικό ( 4,5mm PVC) με διαστάσεις 250..
70,00€
Ιδανικό αφρώδες μαξιλαράκι για να διευκολύνει όσους δεν αισθάνονται καλά στο κάθισμα του εργομέτρου..
20,00€
Αν έχετε ΡΜ5 και θέλετε να το συνδέσετε ασύρματα μέσω του Bluetooth Smart στο smartphone σας, χρειάζ..
10,00€ 6,00€
To Polar H9 Heart Rate Sensor είναι μια αξιόπιστη ζώνη-παλμογράφος, υψηλής ποιότητας, ιδανική για κ..
69,90€