🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

C2 Indoor Rowing 2014

από admin 28/12/2017 0 Σχόλια Αγώνες,

Για μια άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο στις 13 Δεκεμβρίου ο 10ος κατά σειρά αγώνας C2 Indoor Rowing Hellas 2014. Στους αγώνες είχαμε 9 νέα Πανελλήνια ρεκόρ και ρεκόρ συμμετοχών. 

Στις ηλικίες 12-14 ετών αγοριών ο Ηλίας Κούδουνας μετά από μια επιτυχημένη κωπηλατική χρονιά κατέκτησε άνετα και το χρυσό στο Indoor Rowing. Στα κορίτσια η μικρή Μαρία Κυρίδου μετά από μάχη με την Ευαγγελία Δεμελή κατάφερε και κέρδισε δείχνοντας έτσι και το μέλλον της ανάπτυξης.

Στα 15-16 αγοριών ο ήδη κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ Δημήτρης Σάκκας στη κατηγορία 12-14 έσπασε και το ρεκόρ της νέας κατηγορίας του. Το ρεκόρ στην ίδια κατηγορία έσπασε και η Αννέτα Κυρίδου και αυτή από το Ν.Ο.Θεσσαλονίκης σημπληρώνοντας έτσι 4 στα 4 χρυσά για τη συμπρωτεύουσα.

Στα 17-18 αγοριών οι δύο πρώτες θέσεις είχαν διαφορά μόλις 6/10 με πρώτο το Κωνσταντίνο Λεμονά και δεύτερο το Νίκο Κουτσομπίνα. Στα κορίτσια επικράτησε άνετα η Δήμητρα Μάμαλου για 2ρη συνεχόμενη χρονιά.

Στα 19-29 αγοριών ο Γιώργος Μέλλος επικράτησε με διαφορά 2/10 του Παναγιώτη Παράκοιλα μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα με μεγάλο ανταγωνισμό και συμμετοχή. Στις γυναίκες η Έλενα Ασουμανάκη κάνοντας περίπατο συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ βάζοντας νέα διεθνή στάνταρ.

Στα 30-39 ο Γεώργιος Γιούπης από το Crossfit Coast με χρόνο κάτω των 3 λεπτών κέρδισε την πρωτιά σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με παραπλήσιους χρόνους. Αντίθετα η Nicole Zavouni κέρδισε σχετικά άνετα δημιουργώντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στα 40 -49 ο Νίκος Χριστοδουλίδης επικράτησε άνετα των αντιπάλων του. Στις γυναίκες η Γεωργία Περαματζή συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και είναι από τις λίγες που κατεβαίνουν τα 3,30 σε όλες τις κατηγορίες γυναικών.

Στα 50 - 59 δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Πλάτωνα Γκιόγκα, ο οποίος το συνέτριψε χωρίς καν να απειληθεί. Πανελλήνιο ρεκόρ και από τη γνωστή μας Nicole Heijden σε μια άνετη γιαυτήν κούρσα.

Στα 60 - 69 ο περυσινός πρωταθλητής και κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ επικράτησε άνετα του αντιπάλου του Θωμά Γκότζου. Στις γυναίκες η φανταστική Αφροδίτη Γκότζου χωρίς αντίπαλο έκανε μια πολύ καλή κούρσα χωρίς να καταφέρει να κάνει ΝΠΡ.

Στα 70 - 79 ο Φάνης Πρίφτης δημιούργησε νέα δεδομένα αφού συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ κάνοντας το φανταστικό χρόνο 3,49,8

Στις σκυτάλες ανδρών ο συναγωνισμός ήταν απίστευτος σε όλες τις θέσεις. Η πρώτη ομάδα του ΝΑΟΚέρκυρας κέρδισε τελικά με διαφορά ενός δευτερολέπτου την πάρα πολύ καλή ομάδα του Crossfit South Factory1 μετά από ένα αγώνα κουπιάς με κουπιά. Στις γυναίκες επικράτησαν οι περυσινές πρωταθλήτριες με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ που φέτος κατεβήκαν σαν Desport1.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τόση θέρμη στηρίζετε τον αγώνα είτε σαν αθλούμενοι είτε σαν υποστηρικτές για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείτε. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια τους στη διοργάνωση του αγώνα τους Σπύρο, Μάκη, Σωτήρη, Αθηνά, Αρίστη, Θωμά, Μανώλη και Δημήτρη καθώς και τα σωματεία ΕΝΟΑ και ΝΑΣ για τα εργόμετρα του ζεστάματος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βασίλη Πολύμερο που είναι μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια για τη σημαντική του βοήθεια ως παρουσιαστή του αγώνα.

Κατεβάστε τα αποτελέσματα του αγώνα

Κατεβάστε τα αναλυτικά αποτελέσματα των σκυταλοδρομιών

Αφήστε σχόλιο