🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Wireless ενημερώσεις λογισμικού PM5 μέσω ErgData

από aasport 21/03/2024 0 Σχόλια

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού, έτσι ώστε το PM5 σας να ενημερώνεται για βελτιώσεις και δυνατότητες.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνετε το λογισμικό  σας ασύρματα και πιο γρήγορα μέσω της δωρεάν εφαρμογής ErgData χρησιμοποιώντας Bluetooth. Θα χρειαστείτε τα εξής:

  • Την πιο πρόσφατη έκδοση του ErgData στη συσκευή σας iOS ή Android.
  • Οι οθόνες PM5 απαιτούν μια ελάχιστη έκδοση λογισμικού για ασύρματη ενημέρωση. Η εφαρμογή ErgData θα προσφέρει μια ενημέρωση για οθόνες με λογισμικό  πάνω από το ελάχιστο όριο έκδοσης λογισμικού. Για οθόνες PM5 με λογισμικό  κάτω από το όριο, η εφαρμογή ErgData θα σας καθοδηγήσει να χρησιμοποιήσετε το Concept2 Utility για να ενημερώσετε το λογισμικό .

Ας υποθέσουμε ότι έχετε την απαραίτητη έκδοση λογισμικού και έχετε την εφαρμογή ErgData . Όταν ανοίξετε το ErgData και συνδεθείτε με το PM5 σας, θα ειδοποιηθείτε εάν το PM5 σας χρειάζεται ενημέρωση λογισμικού. Πατήστε στο αναγνωριστικό PM5 (δείτε το κόκκινο πλαίσιο στο Βήμα 1 παρακάτω) και μετά πατήστε στο More Info για οδηγίες σχετικά με το πώς να προχωρήσετε στην ενημέρωση λογισμικού ασύρματου δικτύου. Η ενημέρωση θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά για να ολοκληρωθεί (πιθανώς λίγο περισσότερο την πρώτη φορά που θα το κάνετε.)

Παρακάτω φαίνεται τι θα δείτε καθώς περνάτε από τη διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού:

 

     

  

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο PM5 firmware and related information.

Αφήστε σχόλιο