🌟 22 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Κουπιά Κωπηλασίας Σπαστά WinTech

-15% Κουπιά Κωπηλασίας Σπαστά WinTech

Ανακαλύψτε τα εκπληκτικά σπαστά κουπιά κωπηλασίας της WinTech και ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο νερό! Τα κουπιά μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη ευκολία στη μεταφορά, ενώ η κατασκευή τους από ανθεκτικό fiberglass τα καθιστά αναντικατάστατα!

Ξεχάστε τον κόπο της μεταφοράς του εξοπλισμού και εστιάστε αποκλειστικά στην απόλαυση της κωπηλασίας. Η ευελιξία των σπαστών μας κουπιών σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε πανεύκολα, ενώ η εξαιρετική τους ποιότητα εξασφαλίζει πως θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Κατακτήστε τα κύματα με στυλ και ασφάλεια, εμπιστευόμενοι την υψηλή αντοχή και αξιοπιστία των κουπιών μας. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει πως θα αντέξουν τον πέρασμα του χρόνου και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας την επίδοσή τους σε υψηλά επίπεδα.

Για περισσότερη ευκολία, κάθε κουπί προσφέρεται με τον δικό του ειδικά σχεδιασμένο σάκο μεταφοράς. Προστατεύστε τα κουπιά σας και μεταφέρετέ τα με ασφάλεια προς τον προορισμό σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αποκτήστε τώρα τα σπαστά κουπιά κωπηλασίας της WinTech και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της κωπηλασίας με άνεση, στυλ και αξιοπιστία!

Η τιμή αναφέρεται σε ζευγάρι κουπιών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορίες διαθεσιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 4829974

  • Κωδικός Προϊόντος: WTsectoar
  • Διαθεσιμότητα: 3
  • 920,00€
  • 780,00€

Ετικέτες: Κουπιά κωπηλασίας, sectional oars, wintech oars

Για διασκέδαση, φυσική κατάσταση και εκμάθηση κωπηλασίας Το RowSUP είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα..
1.990,00€