🌟 20 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Κωπηλατικό σκάφος EDON TS515 Single Scull

Κωπηλατικό σκάφος EDON TS515 Single Scull

Η κωπηλασία πιο προσιτή από ποτέ

Όλοι έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαύσουν την κωπηλασία στο νερό με το παγκοσμίου φήμης κωπηλατικό σκάφος EDON TS515. To TS515 είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλους τους σωματότυπους. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε Ολυμπιονίκες. Είναι σχεδιασμένο για να είναι άφθαρτο, άνετο, γρήγορο, απολύτως ασφαλές (λόγω των πλωτήρων) και να μεταφέρεται εύκολα. Δε χρειάζεται να γνωρίζετε κωπηλασία, το βίντεο που σας παρέχουμε με την αγορά του σκάφους σας καθοδηγεί βήμα – βήμα στα μυστικά της.

Τα πλεονεκτήματα του:

Σχεδίαση: Το TS515 σχεδιάστηκε για να είναι σταθερό και ταυτόχρονα γρήγορο. Είναι πολύ εύκολο στις μανούβρες και μεταφέρεται εύκολα. Όλες οι ρυθμίσεις (σκαρμού, απόσταση από το νερό και η θέση των υποποδίων) είναι οι ίδιες με τα αγωνιστικά σκάφη. Δεν έχει καρίνα μιας και η γάστρα του διαθέτει ενσωματωμένους οδηγούς πορείας. Ο σκαρμός του σε σχήμα «φτερού» τοποθετείται και αφαιρείται σε δευτερόλεπτα. Έχει ειδικά χερούλια που κάνουν τη μεταφορά του «παιχνιδάκι». Σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις από τον αρχάριο μέχρι και τον πιο έμπειρο κωπηλάτη σε όλες τις συνθήκες.


Κατασκευή: Είναι κατασκευασμένο από δύο στρώματα υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο με ενδιάμεσο στρώμα foam που το καθιστά ανθεκτικό στις UV ακτίνες του ήλιου. Με αυτό τον τρόπο είναι ελαφρύ, πολύ ανθεκτικό, αβύθιστο και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.

Πλωτήρες ευστάθειας: Με κάθε σκάφος TS515 προσφέρονται και οι πλωτήρες που τοποθετούνται και αφαιρούνται στον σκαρμό πανεύκολα μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι σχεδιασμένοι ώστε να μη μειώνουν την ταχύτητα του σκάφους. Με τους πλωτήρες τοποθετημένους, το σκάφος είναι αδύνατο να ανατραπεί κάτι που είναι πολύ χρήσιμο στους αρχάριους και όταν ο καιρός είναι κρύος.

Βάσεις στήριξης και αποθήκευσης: Με κάθε σκάφος TS515 προσφέρονται δωρεάν και δύο ειδικές βάσεις από πολυαιθυλένιο στις οποίες μπορείτε να το αποθηκεύετε. Με αυτές τις βάσεις μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 10 σκάφη το ένα πάνω στο άλλο χωρίς καμία άλλη στήριξη. Επίσης χρησιμεύουν στην διδασκαλία αρχαρίων έξω από το νερό.

Χαρακτηριστικά - EDON TS515

Μήκος: 5.15m
Πλάτος: 60
cm
Βάρος σκάφους: 20
kg 
Ωφέλιμο φορτίο: 110
kg
Άνοιγμα σκαρμών: 159
cm

Κατασκευασμένο στην Αυστραλία

Σημείωση: Η τιμή αφορά σε παραλαβή στην έδρα μας. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κουπιά. Προτείνουμε τα κουπιά Concept2 Bantam

Στη θέση VIDEO μπορείτε να δείτε πόσο εύκολη γίνεται η κωπηλασία πάνω στα EDON TS15 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορίες διαθεσιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 4829974

  • Κωδικός Προϊόντος: TS515
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2.690,00€
Ψυχαγωγία στα άκρα Κάνε την άθληση, την καθημερινότητα και τη διασκέδαση πιο εύκολα από ποτέ χά..
540,00€