🌟 20 χρόνια υπερήφανοι αντιπρόσωποι της Concept2 🌟

Οι δυνατότητες του ErgData

από aasport 14/10/2022 0 Σχόλια Νέα - Ανακοινώσεις,

Το ErgData, η δωρεάν εφαρμογή του Concept2, προσφέρει μια επιλογή από έξι διαφορετικές οθόνες για προβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Ακόμα καλύτερα, σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα δεδομένα που βλέπετε σε αυτά. Υπάρχουν τρεις οθόνες δεδομένων, μια οθόνη γραφικής παράστασης και μια οθόνη γραφήματος, και εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Target Pace, μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας δίπλα-δίπλα με τον ψηφιακό αντίπαλο σας.

Οι τρεις οθόνες προσφέρουν τους ακόλουθους αριθμούς πεδίων δεδομένων όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. Το κεντρικό παράθυρο (τρία πεδία) είναι συνδεδεμένα και μπορούν να αλλάξουν για να εμφανίζουν μονάδες ρυθμού, βατ ή θερμίδων. Όλα τα άλλα πλαίσια με μπλε σκιά μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα σε οποιαδήποτε από τις επιλογές στο αναπτυσσόμενο μενού.

 

Μικρή οθόνη δεδομένων

Μικρή οθόνη με πέντε στοιχεία δεδομένων. Τέσσερα στοιχεία δεδομένων επιλέγονται από τον χρήστη.

 

Οθόνη μεσαίων δεδομένων

Μέτρια οθόνη με επτά στοιχεία δεδομένων. Έξι στοιχεία δεδομένων επιλέγονται από τον χρήστη.

 

Μεγάλη οθόνη δεδομένων

Μεγάλη οθόνη με δώδεκα στοιχεία δεδομένων. Έντεκα στοιχεία δεδομένων επιλέγονται από τον χρήστη.

 

Πώς να επιλέξετε τα δεδομένα σας

Από οποιαδήποτε από τις παραπάνω οθόνες (μικρή, μεσαία ή μεγάλη) απλώς πατήστε σε οποιοδήποτε από τα πεδία με μπλε σκίαση για να δείτε μια λίστα με όλες τις επιλογές δεδομένων από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να δείτε και, στη συνέχεια, πατήστε «Αποθήκευση». Το ένα μη σκιασμένο πεδίο δείχνει τη Διάρκεια (χρόνος, απόσταση ή θερμίδες). Αυτό εμφανίζεται πάντα.

Το ErgData θα θυμάται τι έχετε επιλέξει για κάθε οθόνη, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την οθόνη που σας ταιριάζει. Μπορείτε να τα αλλάξετε ξανά ανά πάσα στιγμή.

Πέρα από τις τρεις οθόνες, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προβάλετε ένα γράφημα του ρυθμού σας ή έναν πίνακα δεδομένων προπόνησης για κάθε διάστημα της προπόνησής σας. Επιπλέον, υπάρχει μια οθόνη Pacer όπου μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να αγωνίζεται εναντίον ενός ψηφιακού αντίπαλου, οδηγούμενος είτε από τον ρυθμό που έχετε εισαγάγει, είτε από μια προηγούμενη απόδοση που θέλετε να κάνετε ReRow, ReSki ή ReRide. Ενώ αυτές οι οθόνες γραφικών εμφανίζουν λιγότερα δεδομένα, μπορείτε να επιλέξετε τα δεδομένα που θέλετε να δείτε πατώντας απλώς στο μπλε σκιασμένο πλαίσιο και επιλέγοντας από το μενού.

 

Οθόνη Pacer

Η οθόνη Pacer σάς δείχνει να κάνετε κωπηλασία (ή σκι ή ποδηλασία) με το ρυθμό που έχετε ορίσει.

 

Οθόνη  γραφήματος Pacer

Στην οθόνη του γραφήματος, μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σε οποιοδήποτε από τα μπλε σκιασμένα πλαίσια.

 

Τόσες πολλές επιλογές δεδομένων! Ποιες είναι νέες;

Προσθέσαμε αναλογία κίνησης και ώρα ημέρας. Οι υπόλοιπες από αυτές τις επιλογές δεδομένων ήταν διαθέσιμες τόσο στο PM όσο και στην πρώτη έκδοση του ErgData, αλλά ποτέ δεν μπορέσατε να προβάλετε τόσα πολλά ταυτόχρονα (αν χρησιμοποιείτε τη μεγάλη οθόνη)—ακόμα και αν δεν θέλετε για να τα παρακολουθήσετε όλα ταυτόχρονα, μπορείτε τώρα να επιλέξετε ποιες θέλετε να βλέπετε ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, στην οθόνη PM, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε δεδομένα σε ρυθμό, watt ή θερμίδες—αλλά δεν μπορείτε να δείτε πολλές από αυτές τις μονάδες ταυτόχρονα. Με το Ergdata, μπορείτε πλέον να δείτε και τα τρία ταυτόχρονα. Εάν είστε κωπηλάτης που εργάζεστε για τη βελτίωση του μήκους κουπιάς, του χρόνου και της αναλογίας του τραβήγματος, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται όλα αυτά τα δεδομένα ενώ κάνετε κωπηλασία (δείτε δείγμα παρακάτω).

 

Περισσότερα για προχωρημένους: Στόχευση ρυθμού και καρδιακός ρυθμός

Μπορείτε να ορίσετε προσωπικούς στόχους για ρυθμό, spm/rpm και καρδιακό ρυθμό και θα εμφανίζονται επίσης. Στο γράφημα, μια γραμμή θα υποδηλώνει τον ρυθμό του στόχου σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τον πραγματικό στόχο σας. Για καρδιακούς παλμούς και spm/rpm, ο στόχος σας θα εμφανίζεται μαζί με τον πραγματικό και ο αριθμός στόχος θα είναι έντονο κόκκινο εάν απομακρυνθείτε πολύ από τον στόχο σας!

Σας ενθαρρύνουμε να κατεβάσετε το ErgData (είναι δωρεάν) και να εξερευνήσετε τις επιλογές που προσφέρει. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε μια οθόνη προπόνησης που είναι πιο χρήσιμη και ενημερωτική για εσάς. Στο μέλλον, η ErgData θα προσφέρει επίσης περισσότερους τρόπους σύνδεσης με την Κοινότητα Εξάσκησης της  Concept2.

Αφήστε σχόλιο